Het streefbedrag is bereikt & situatie Rusland! #14

Eerst begint dit bericht met positief nieuws.

De afgelopen maanden hebben wij ervaren als enorm bijzonder en verrassend. Er zijn veel donaties gedaan en viooltjes, suikerbroden en notenbroden verkocht. Al met al heeft dit geresulteerd in het blijde nieuws ‘’het streefbedrag is bereikt!’’ Het ging tot vorige week allemaal enorm voorspoedig, de behandeling was betaald, visums waren binnen en de vliegreis was geboekt.

De situatie aan de grens van Rusland en Oekraïne is op dit moment onrustig, heeft dit consequenties voor de reis naar Moskou? Vandaag hebben we vernomen van KLM dat de vlucht van a.s. woensdag is geannuleerd. Dit heeft ons gedwongen om te kijken naar andere opties, dan wel met een andere vliegmaatschappij of zoeken naar een ander ziekenhuis voor dezelfde behandeling.

Op dit moment is ons uitgangpunt om de behandeling nog steeds in Moskou plaats te laten vinden. Daarom zijn wij nu op zoek naar een andere manier om in Rusland te komen. Wij zijn op zoek gegaan naar een ander ziekenhuis voor het geval wij geen manier vinden om de behandeling in Moskou door te laten gaan. Één van deze opties is dezelfde behandeling tegen MS in Mexico. In Mexico wordt deze behandeling ook al jaren lang met succes uitgevoerd, wij zien dit daarom ook als een goede back up. Wij hebben inmiddels contact gezocht met de vraag of zij een opening hebben en wanneer dit zou zijn. Maandag gaan wij de situatie nog een keer bekijken en een besluit nemen.

Wij begrijpen dat iedereen met ons meeleeft en het is fijn om te weten dat iedereen aan ons denkt. Via deze wijze willen wij iedereen op de hoogte brengen van de situatie. Wij doen dit via dit bericht, zodat wij niet iedereen persoonlijk een bericht hoeven te sturen.

Bedankt,

Pietie & Johannes
Tineke, Rudina, Remko en Miriam

Fordít »