Het aftellen is begonnen! #13

Afgelopen twee zaterdagen zijn we met kleine groepjes langs de deuren geweest in Drachten. We hebben nu bijna alle viooltjes, 1500 stuks, verkocht. Hiermee hebben we bijna 1000 euro bij elkaar kunnen halen. Al met al staat na da actie en diverse donaties de stand nu op circa 48.000 euro.

We waren blij verrast hoe snel de viooltjes verkochten en de positieve reacties die we kregen aan de deur. Door de publiciteit in de lokale krant waren veel mensen op de hoogte van de crowdfunding. We gingen goed voorbereid op pad, veel mensen deden hun bijdrage door middel van een qr-code. Niet geheel onbelangrijk het weer zat ons mee!

Het was een geslaagde actie! We hebben nog circa 130 viooltjes voorradig. Wie helpt ons van de laatsten af?

Betreft de reis naar Moskou. De tickets zijn geboekt, de visums zijn binnen, de koffers zijn bijna gevuld en het Nederlandse eten is gekocht. Als alles volgens plan verloopt gaat Tineke, de oudste dochter, mee in het vliegtuig naar Moskou. Johannes zal hen op Schiphol uitzwaaien. Zodra zij in Rusland zijn geland staat er speciaal ontvangst klaar en vervoer naar het ziekenhuis. De eerste paar dagen zijn gereserveerd voor rust en onderzoeken, deze starten de dag na aankomst, donderdag 3 maart. Hierbij zullen de laatste medische controles plaats vinden. Waarna de behandeling kan starten.

We houden jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Volgende week een nieuwe update. Het aftellen is begonnen.

Fordít »