Vervroegd naar Moskou! #12

Afgelopen maand merkte ik helaas dat mijn ms toch weer wat achteruit ging. Daarom hebben we contact gezocht met het ziekenhuis om te vragen of de mogelijkheid er is om eerder te kunnen komen. Al snel kreeg ik reactie, 2 maart hebben ze nog een plekje voor mij. Daarom zal mijn behandeling van 18 april verplaatst worden naar 2 maart. Heel wat sneller dan verwacht, maar zo blij dat het kan.

Mijn behandelaar in Moskou zal Dr. Denis Federenko zijn een man met veel ervaring op het gebied van de HSCT-behandeling. Meer informatie over Federenko en de behandeling vind je op het volgende webadres. https://hsct-russia.com/about-us

Inmiddels zijn we bezig met het regelen van visum en vliegtickets. Mijn oudste dochter zal met mij mee vliegen naar Moskou. Helaas hebben we het bedrag van 55.000 nog niet behaald, maar we gaan door. Inmiddels het mooie bedrag van 34.000 euro bereik. Er komt nog een mooie actie aan.. houd hiervoor facebook in de gaten.

Fordít »