Positief resultaat van PPMS-patiënt! #11

Alweer bijna een jaar geleden las ik het verhaal van Roeland Rietveld over zijn stamceltransplantatie in Moskou. Dit verhaal gaf ons hoop, zou het misschien mogelijk zijn voor mij? Na wat zoeken op internet de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Roeland. Hij kon mij veel vertellen en na een telefoontje van meer dan een uur was ik heel wat wijzer geworden.

We hadden besloten om contact op te nemen met het ziekenhuis in Rusland. Misschien kwam ik wel helemaal niet in aanmerking en was alle hoop voor niks. Maar niets was minder waar. Na het opsturen van mijn medisch dossier kreeg ik te horen dat ik aanmerking kwam voor de behandeling. Roeland had net als mij de diagnose PPMS. Zijn behandeling is goed aangeslagen. Ik hoop dat de behandeling ook voor mij zal helpen en mijn achteruitgang zal stoppen.

Met hulp van alle mensen en bedrijven die hebben geholpen en gedoneerd zijn we het bedrag van 25.000 euro voorbij. Inmiddels is het nieuwe jaar aangebroken en komt alles steeds dichterbij. Het regelen van de reis naar Moskou begint nu al.

Fordít »