2022 wordt een spannend jaar! #10

Wij wensen ieder alvast een gelukkig en gezond 2022.

Terugkijkend op afgelopen half jaar zijn wij ontzettend tevreden met het behaalde resultaat. De teller staat op dit moment al op 22.000 euro. Dit hebben we niet kunnen bereiken zonder jullie steun! Het aankomend jaar gaan we voor de 100%.

2022 kan een levens veranderend jaar worden voor onze moeder. Er moet in dit jaar nog van alles geregeld worden visa, vliegtickets en diverse dingen afstemmen met het ziekenhuis, maar ook voorbereidingen voor tijdens het verblijf. Op 18 April hoopt zij de reis naar Moskou te maken. Extra spannend maakt het dat ze waarschijnlijk de volledige 4 weken alleen in Moskou is. Wij hopen dat één van ons haar gezelschap kan houden tijdens de reis naar Moskou. Het na-traject van de behandeling kan heel zwaar worden. De tijdsduur hiervan en de mate waarin zij haar energiek voelt is onzeker.

Na de feestdagen hebben veel mensen lege flessen en kratten staan. Op dit moment zijn wij onze buurtgenoten aan het informeren over een emballage actie. Hierbij hebben we enkele locaties ingericht waarbij zij hun emballage kunnen inleveren. De volledige opbrengst komt ten goede van de stichting.

Mocht u ook een bijdrage willen leveren dan kan dit gemakkelijk door de emballage in te leveren en deze ten gunste van de stichting over te boeken. Mocht je zelf de buurt willen flyeren en emballage willen inzamelen? Dan kunnen wij jou voorzien in divers flyer materiaal. Neem in dat geval via de mail contact met ons op.  

Fordít »